Strand

100 méter hosszú karbantartott vízpart tartozik kalandparkunkhoz, ahová külön is vásárolható belépő. Büfé, szociális létesítmények biztosítják a gondtalan strandolás lehetőségét.

A Feketeszakáll Kalandparkhoz tartozik a tiszalöki strand is. A kalandpark területén, annak közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A strand a Tiszának egy holtága, 100 méter hosszúságú, rendezett partszakasszal, amely a  homokos vízpartot, rendezett füvesített területet jelent a víz szerelmeseinek. A tiszalöki és környékbeli lakosok régóta kedvelt fürdőhelye, ahol a fiatalok és a kisgyermekes családok is szívesen töltenek el néhány órát, esetenként akár egy egész napot napozással, fürdőzéssel.

A strand területén büfé működik, a wc, zuhanyzó, öltöző díjmentesen használható. A fürdőzők biztonságáról képzett elsősegélynyújtó gondoskodik.

Kedvezményes áron vásárolható belépőjegy a strandra, mely nem jogosít fel a kalandparkba történő belépésre, az utóbbira váltott belépőjegy azonban magába foglalja a fürdőzés lehetőségét is.