Osztálykirándulás, Csapatépítés

 osztálykirándulás-sor

Osztálykirándulásra mennétek, vagy a barátokkal egy felejthetetlen csapatépítésre, de nincs ötletetek? Gyertek el hozzánk és garantáltan ez lesz a nyár legjobb élménye!

A Feketeszakáll Élménypark és Strand a legmegfelelőbb választás, ha emlékezetes osztálykirándulásra vagy csapatépítésre vágytok!

Korosztályotoknak megfelelő programot kínálunk számotokra, akár több napra is, szállással, étkezéssel. Profi csapatunk gondoskodik, izgalmas csapatépítő feladatokkal arról, hogy osztálykirándulásotok valóban felejthetetlen legyen!

csapatépítés

Ajánlataink osztálykirándulásokra és csapatépítő tréningekre:

Programcsomagjaink Ifjoncoknak 10-13 éves korig Tiniknek 13-16 éves korig Lázadóknak 16 éves kor fölött
Kalandparkozás, kalózcsata földön, vízen, levegőben egyaránt X X X
Öko-kalandtúra X X
Ökológiai vetélkedők X X
Bátorság próba X X
Túlélő túra X
Kerékpáros túrák X X X
Tanösvény túra
 X  X X
Vízerőmű látogatás
 X  X X
Bűnmegelőzési célú rendvédelmi bemutató
X
Kajak-Kenu túrák
X
Madármegfigyelő túra
 X X
Kézműves foglalkozások
 X X
A Tisza szentélyei (vízitúra)
X

csapatépítés-tiszalök

Osztálykirándulás, Csapatépítés a Feketeszakáll Kalandparkban – Hogy a kirándulás ne csak emlékezetes, hanem felejthetetlen legyen!

Éjszakai kalandok

Osztálykirándulás éjszaka? Igen! Nálunk erre is van lehetőség! Izgalmas túráinkkal rendhagyó élményekben lehet részed! Hiszen „Ez az az idő, amikor az ég és a föld összeér a sötétségben, a valóság az álmokkal, a múlt a jelennel s az élet a halállal, amelyeknek nem tudni, hol vannak a határai.” (Fekete István)

Izgalmas kaland a kicsit már nagyoknak!
A programot különböző eszközökkel, – mint például éjjellátó készülékek, vadlesek, GPS alapú készülékek, madárbehívók – tesszük még izgalmasabbá.

Bátorság próba

Szeretsz rettegni, érezni, amikor az adrenalin elárasztja a tested? Akkor ezt a túrát neked ajánljuk! Izgalmas éjszakai kaland a sötét erdőben. Szedd össze a bátorságod, küzdd le a félelmed, és szedd össze minden képzelő erődet, majd végül érj célba teljesítsd a feladatot és szerezd meg a jutalmat!

Túlélő túra

Kalandorok figyelem! Kíváncsi vagy, hogyan maradnál életben a vadonban? Nálunk ezt is megtudhatod! Figyeld az apró jeleket, kövesd a nyomokat, fejtsd meg a rejtélyeket és találd meg túléléshez szükséges eszközöket. Ha ügyes vagy, fejedelmi étel a jutalmad, de az is lehet, hogy a végén egy szelet zsíros kenyérnek is örülnél majd… Bear Grylls is nálunk kezdte. A túlélésért vívott harcot még napsütésben elkezdhetitek, de az éj leple alatt értek majd célba, ha sikerül átjutni minden megpróbáltatáson!

Kalandparkozás, kalózcsata földön, vízen, levegőben egyaránt

Gyere el, és próbált ki a több, mint 80 élményelemből álló kalandpályánkat, csatázz ádáz kalózként, vagy épp ellenük Feketeszakáll hajóján! Hódítsd meg a lakatlan szigetet, keresd meg az elrejtett kincset az alagút útvesztőjében! Bizonyítsd rátermettséged, kapcsolódj ki és főleg érezd magad jól nálunk!

Ökológiai vetélkedők

Unod már a biológia órát? Úgy érzed, sokat tudsz környezetedről, annak védelméről? Gyere el hozzánk, mutasd be a tudásod, érezd jól magad és zsebeld be az ajándékokat!

Kerékpáros túrák

A kirándulások alkalmával több útvonalból is választhatsz. Madarász túránk során vendégeink hűséges „gumiszamarakon” tekerhetnek a közeli gyurgyalagoshoz és partifecske telephez. A kirándulás során madárlesről történik a vörös vércse és az erdei fülesbagoly távcsöves, illetve spektíves megfigyelése. Másik ajánlatunkban a Tisza töltésén haladva, kerékpárral járhatják be vendégeink a helyszíneket. A buja ártéri erdők látványa a gát tetejéről különleges tájképi értékkel bír, mely magába foglalja a vízpart élővilágának összes jellegzetességét. A túrák végződhetnek akár a Tiszadobi kastélyban, akár a Tokaji történelmi belvárosban.

Tanösvény túra

Nálunk mindenki megtalálja az érdeklődésének és teherbírásának megfelelő programcsomagot. Gyere el és mi eléd tárjuk a páratlan szépségű tájat, a gazdag növény- és állatvilágot. Neked csupán azt kell eldöntened, hogy gyalog vagy csónakkal suhanva szeretnéd élvezni a páratlan vízi és vízparti élővilág nyújtotta élményeket.

osztálykirándulás

Vízerőmű látogatás

Érdekel a fizika, a villamosság, vagy csak tudni szeretnéd, hogyan állítják elő környezetbarát módon az okostelefonod feltöltéséhez használt áramot? Velünk most bepillanthatsz a turbinák és a zsiliprendszer működésébe. Gyere el hozzánk, hisz nálunk található az ország egyik vízerőműve, mely építésének terve már 1863-ban megfogalmazódott. Végül majd száz évvel később készült el, ma pedig számtalan háztartást lát el villamos árammal.

Bűnmegelőzési célú rendvédelmi bemutató

Kajak-kenu túrák

Gyere és ismerd meg a Tisza élővilágát a vízi sportok segítségével. Kapcsolódj ki aktívan, közlekedj kajakkal vagy kenuval, miközben a páratlan szépségű táj az evezőid előtt hever! Korosztálytól és érdeklődéstől függően rövidebb, vagy hosszabb útvonalak választhatók.

osztálykirándulás-tisza

Madármegfigyelő túra

Érdekel az ornitológia? Túráink alkalmával lehetőséged nyílik bepillantani a vízi- és énekesmadarak világába. Kerékpáros megfigyelő túránk alkalmából olyan érdekes madarakkal is találkozhatsz, mint a színpompás gyurgyalag, a vörös vércse vagy az erdei fülesbagoly.

A Tisza szentélyei túra

Kétnapos programajánlatunkban izgalmas vízi és kerékpáros kalandokkal várunk: a Feketeszakáll Kalandparkból induló vízitúra során, kajakokkal vagy kenukkal a Tiszán haladva, a festői szépségű, gazdag élővilágú Csobaji holtághoz jutunk el, ahol értékes információkkal gazdagodhatunk az érintett morotva flórájáról és faunájáról. Rövid pihenés után visszatérünk a kalandpark kikötőjébe. A nap végén éjszakai programként lepke-lest biztosítunk a vendégeinknek. Másnap a szentély típusú holtágak, egyik képviselőjének a tiszanagyfalui Nagymorotvának élővilágát figyelhetjük meg.

Öko-kalandtúra

Két napos csomagunk tartalma a könnyed, vízi tanösvény túra, mely után jól fog esni a látványkemencében készült ebéd. Ejtőzésképp vendégeskedés a Feketeszakáll Kalandparkban és strandolás a Feketeszakáll Strandon. Sötétedés előtt táborépítés. Éjszaka csillagmegfigyelés és horgászat vár benneteket. Másnap ébredés után látogatás a Tiszalöki Vízlépcsőhöz, majd séta a gazdag flórájú Tiszalöki Arborétumba.

Az túrák igény és életkor szerint kombinálhatók. Személyre szabott ajánlatért keressen minket e-mailben vagy telefonon.

osztálykirándulás-tiszalök